Gästboken

Utdrag ur gästboken

” Vi kan inte skriva så mycket för.. för det finns inga bra ord för att beskriva hur fantastiskt bra och skön den här vistelsen varit för oss. Det är så otroligt vackert och det känns in i varje detalj att det inte bara är för ögat utan också för själen.Tack för en oförglömlig helg!”
– John och Susanne

” Vi har nog aldrig känt oss så avslappnade någonsin tidigare. En otroligt skön och trevlig upplevelse i en väldigt mysig omgivning.Vi är mer än nöjda och kommer gärna tillbaka. Tack för en skön eftermiddag”
Lina och Magnus

” Tack för en fantastiskt avkopplande stund i Vilan. MIn man har verkligen hittat den bästa av presenter. Hoppas han lyckas lika bra nästa födelsedag. Kanske upprepning av den första? ”
– Margareta

” Andningen går ner och jag hittar mig själv- ” och varann..”…
…Nu har vi fyllt batterierna för att åter koka makaroner, steka korv och kanske hinna med en snabbis när barnen somnat..”
– Jonas och Karin

”Tack för att vi fick ta del av er vackra miljö.Vi vaknade upp till en sagolik dag med strålande sol, fyllda med ny energi ger vi oss ut på en spegelblank Grycken”
– Joakim och Monica

” mmm. mysigt! För två stressade stockholmare var detta en perfekt plats för avkoppling och mys. Stort tack för en underbar vistelse i Vilan”
– Christer och Therese

” Oj ,vad rofyllt det var här. En underbar avslutning på på bröllopsdag igår. Skön massage och en riktig god natts sömn. Det lyckades mot alla odds bli fint väder också och vi har hittat två hinkar och öst ur båten och rott ut på Grycken. Nu ska vi åka hem igen Tyvärr!! Men vi ska komma tillbaka snart. Jag fick inspiration att skriva en bok här när jag satt och såg ut över sjön. Tack för allt! ”
– Danne och Mimmi

” Tack så mycket för den här helgen, det var otroligt skönt att ”bubbla” och bara strosa runt i morgonrock. Vi återkommer när vi är småbarnsföräldrar och behöver pusta ut!”
– Dreiholt

” Tack för avkoppling för två stressade småbarnsföräldrar, mycket uppskattat! ”
– Richard och Susanna